Videoproduksjoner

En av våre hovedoppgaver er å produsere ulike filmer slik at du som kunde får det du har behov for, det kan være en musikkvideo om du driver med musikk, promoteringsfilmer eller reklamefilmer.

Vi har produsert musikkvideoer med over 330 000 visninger totalt.

Tom Daniel - Jula e itj lik for allj

Musikkvideo

En sen novembernatt fikk vi i oppgave at å produsere musikkvideoen til låta "Jula e itj lik for allj". Etter en lang natt med en rekke opptak og ulike lokasjoner ble musikkvideoen ferdigstilt. Fra opptakene startet til musikkvideoen var ferdig brukte vi 3 dager.

Vi ønsker også å takke Ambulansetjenesten i Trondheim og ikke minst Innsatslederen i Politiet i Trondheim for at de stilte opp da vi hadde behov for noen klipp med blålys!

Takprosjekt Ranheim

Reklamefilm

Kunde ønsket å dokumentere et takbytte, med før,under og etterbilder.

Forskjellen var stor, og ønsker du å få et "nytt" hus? Ja da kan vi anbefale å ta kontakt med Eie Bygg & Eiendom AS

Tom Daniel - Sykkelist

Musikkvideo

Låta "Sykkelist" ble til etter at det som skulle være en spøk publisert på facebook gikk viralt, da ble vi kontaktet og vi produserte musikkvideoen. Videoen har siden publisering fått over 295 000 visninger og hele 6500 delinger!

Tom Daniel - Trainhorn Prank

Videoproduksjon

Ja hva skal man si? Det er ikke bare musikkvideoer vi produserer, her hadde vår gode mann Tom Daniel en annen idè enn det å skrive musikk, Tom Daniel er ikke bare kjent for musikken, men han er også godt kjent for sine stunt med å "pranke" folk!

Parkliv 2019 - Aftermovie

Promoteringsfilm

I 2019 fikk vi i oppdrag av å produsere en aftermovie fra Parklivfestivalen, etter noen varme dager med god musikk og mye folk var resultatet klart. I samarbeid med Børset Produksjon fikk vi laget en fantastisk video kombinert av bilder på bakken samt noen dronebilder.

Midt-Norsk Paintballserie - Turnering

Promoteringsfilm

Vi ble kontaktet angående ett oppdrag der kunde ville ha en aftermovie fra en paintballturnering.

Her har vi også en del unike klipp fra bakken samt en del fra drone.  

Trondheim Chiptuning 

Reklamefilm

Kunde ønsket en reklamefilm i forbindelse med nye lokaler samt at de ønsket å vise fram virksomheten sin.

Vi lager alle typer reklamefilm for både privatpersoner og bedrifter, så skal du ha behov for det så kan du kontakte oss for et uforpliktende tilbud!

Lysfest i Gammelosen

Aftermovie

Vi fikk i oppdrag av å filme en lysfest som skulle arrangerer på Orkanger, vi forberedte oss med drone og kamera, klar for å fange fine øyeblikk fra både lufta og på bakken. Sett deg tilbake og nyt de magiske bildene av ett fakkelpyntet vann, hvor mange fakler det var plassert ut vet ikke vi, men kanskje du vil telle?