Vårt utstyr

WEB_Image DJI Mavic Pro Platinum  cp_pt_

DJI Mavic Pro Platinum

Denne skjønnheten gir deg video og bilder i 4K Ultra HD-Kvalitet. Dronen er en drøm å ta med seg siden den er sammenleggbar. Itillegg er den god å fly og har en topphastighet på 64 km/t

Rekkevidden på denne er 4 km og flytid på ca 30 minutter

dji osmo mobile 4.jpg

DJI Osmo Mobile 4

Denne lille saken er en fantastisk bildestabilisator som hjelper oss til å få god gli på de videoklippene vi tar. Vi kan til og med være med å danse uten at det påvirker filmingen.

Lang batteritid gjør det enda enklere å fange de magiske øyeblikkene

nikon-d3200-nikon-d3100-canon-eos-1100d-nikon-d5100-camera-png-favpng-cW3WyDnP4jf57vVCqVYTeJq1g_edit

Nikon D3100

Siden vi ikke bare tilbyr dronetjenester så er vi nødt til å ha ett kamera også!
Vi bruker dette speilreflekskameraet fra Nikon til å ta de bildene du som kunde ønsker, om det så er portrettfoto eller bilde av kjæledyret ditt

Nedis Cam.png

Nedis 4K Ultra-HD Actionkamera

Fang øyeblikket, og gjenopplev handlingen om og om igjen i 4K Ultra HD-bildekvalitet. Et actionkamera er optimalt for krevende kameravinklinger og kan ved eksternt utstyr festes der en måtte trenge det. 
Kameraet skyter også i 4K Ultra-HD noe som gir deg som kunde 4K kvalitet på din film!

iphone 12 pro max.png

iPhone 12 Pro Max 

Denne iPhonen er virkelig det nye flaggskipet til Apple å vårt utrolige verktøy for krystallklare videoer på bakken. Med 3 kameraer er denne awesome! Vi har også muligheten med ultravidvinkel noe som gir oss den fantastiske muligheten til å fange ALT, å ja, da mener vi alt! I kombinasjonen med Osmoen så blir dette som en film du gjerne kunne sett på kino! 


Selvfølgelig så filmer denne i 4K-Kvalitet, dessuten har den Dolby Vision, det videoformatet som brukes av filmstudioene. 

apple-ipad-2018-wi-fi-32gb-space-grey(10

Apple iPad (2018)

iPad har en elegant 9,7" Retina-skjerm, en kraftig A10 Fusion-chip, rask trådløs oppkobling og avanserte kameraer foran og bak.

Denne kobler vi i dronekontrolleren for større bilde og bedre oversikt slik at vi får de beste klippene eller bildene!

Boya M1.png

BOYA BY-M1

BOYA BY-M1 er en allsidig myggmikrofon, perfekt til videobruk, og er også beregnet på smarttelefoner, DSLR, videokameraer, lydopptakere, PC osv. Myggmikrofonen er omni for full 360 graders dekning.

En integrert 6 meter kabel, med 3,5 mm 4-polet forgylt kontakt, som kan kobles direkte til kameraet og de fleste smarttelefoner. Derfor gjør det til at vi kan ta opp lyder på nært hold, som foreksempel ved intervju av personer.

Elgato%20stream%20light%20air_edited.jpg

Elgato Key Light Air

Key Light Air er et appstyrt, kantopplyst LED-panel med et lite fotavtrykk, og sørger for optimal belysning, fleksibilitet og komfort. 
I motsetning til konvensjonell studiobelysning får ikke Key Light Air deg bare til å se profesjonell ut. Den kantopplyste LED-arkitekturen er kombinert med diffusjonsteknologi i flere lag som gir indirekte, ekstremt myk belysning. Så den er også skånsom mot netthinnen din.