GP_2108__GP_alterntiv_logo_farger.png
GP_logo__GP_alterntiv_logo_farger.png
GP_logo__GP_alterntiv_logo_farger.png

La dine drømmer bli til virkelighet med Gården Production

Our Services

Droneproduksjon

Droneproduksjon er en fin måte å få oppmerksomhet på. Ikke bare er det fint å se på, men det skaper nye opplevelser.  Vår droneoperatør er godkjent av Luftfartstilsynet og har sertifikatet til klasse A1/A3, vi har også forsikring igjennom Gjensidige Forsikring hvis et uhell skal skje, men dette skjer veldig sjeldent da vi har lovpålagt 100 timers service av dronen, men som en ekstra trygghet for både oss og deg så sjekker vi dronen før hvert oppdrag.

Fotografering

Vi tilbyr også fotografering til våre kunder. Et fotografi sier mer enn tusen ord er et kjent ordtak, men hva vil det egentlig si? Et bilde kan beskrive en situasjon, en følelse, nærhet, personlighet og mye mer. Vi kan fotografere deg som konfirmant, familie, kjæreste, kjæledyr eller brudepar, her er det faktisk du som bestemmer!

Grafisk Design & Etiketter

Trenger du en plakat til ett arrangement eller er det noe du ønsker å formidle? Vi lager enkle design som kan være med på å gjøre det enkelt å nå ut til dine følgere. Om du driver med livestreaming så kan vi lage ulike design til deg som du kan bruke på din kanal.

Vi produserer også etiketter som du kan ha ditt varemerke på, eller så kan vi designe et unikt design til dette formålet. 

Videoproduksjon

En video får fremhevet ditt budskap på en unik måte. Trenger du en reklamefilm eller kanskje en musikkvideo? Da kan vi anbefale deg å ta kontakt for markedets rimeligste pristilbud. Vi har god erfaring med filmproduksjon og har produsert musikkvideoer med over 330 000 visninger totalt, vår produksjon til låten "Sykkelist" har over 290 000 visninger i seg selv.

Trykk på tekstiler og andre artikler

Tenk deg at du har startet opp et firma, du trenger klær for å få markedsført bedriften din. Det du trenger er for eksempel t-skjorter eller gensere, du vil kanskje ha trykk på noen andre artikler som du kan bruke til markedsføring.

Gården Production tilbyr trykk for deg som kunde til markedets beste priser!

Vi leverer klær og andre tekstiler av høy kvalitet, ingen skjulte oppstartskostnader, eller tilleggskostnader. 

Vi kan også lage egne kolleksjoner til deg som enkeltperson, eller kanskje du bare vil ha byens råeste genser som KUN DU har, ingen andre!

Sammen er vi sterke

Vi i Gården Production er opptatt av å være imøtekommende til alle våre kunder, både nye og gamle. Har du en plan så prøver vi å følge den slik at du sitter igjen og er stolt over hva DU har fått til, ja vi skriver DU, for det er du som kommer med en idé til oss, vi bare gjennomfører den så godt vi kan, så sammen er vi sterke.