Våre intensjoner

Siden 2018 har vi bygget mer erfaring, det har vi ikke klart uten deg som kunde!

Ingen oppdrag er for vanskelig, vi lager oss en plan sammen og gjennomfører på best mulig måte.

Vår historie

I 2018 startet Mathias Gården opp det som i dag er Gården Production, i starten var faktisk foretaket ett produksjonsselskap for lyd, men da vi brått skjønte at det ikke var dette vi kunne best så endret vi det til foto og filmproduksjon.

I 2018 ble Mathias alvorlig syk, og det var da han forstod hvor viktig firmaet var for han. Han videreutviklet dette og brukte dette som sin hobby i de dagene han var oppegående, det var som en motivasjon å drive firma, for han møtte nye kunder som ga han nye utfordringer, å da koblet han av og kunne fokusere på det han skulle gjøre da, ikke det å være alvorlig syk.

Vi er uansett klare for nye oppdrag samt å videreutvikle oss. Vil du være med å ta firmaet til nye høyder?

Vi ønsker å videreutvikle firmaet, og det sammen med deg som kunde!

Vi har god tro på at markedet for foto og film vil bli større og større for hvert år som går, og det ser vi bare på endringen fra 2018 til i dag.

Da Covid-19 kom til landet var videoprodusenter sin jobb å videreformidle ting igjennom direktesendinger, det ga også folk nytt syn på teknologien og oppdragsmengden økte. 

Vi ser stadig nye løsninger som vi kan gi deg som kunde, og det klarer vi med god margin!

En tidsfrist er viktig for både oss produsenter, men også for deg som kunde. Vi gir deg som kunde en garanti på når du kan forvente å få produktet levert fra oss.

Hvor vil vi nå?